Kipfilets
Ingrediënten

- 6 kipfilets

- 2dl room

- 1 rode en 1 groene paprika

- 1 blik Knorr tomatensoep suprême

- 2 jonagold appels

- 2 ajuinen

- 2 á 3 teentjes Knoflook

- kippenkruiden

Bereiding

Bak de kipfilets aan met kippenkruiden (zeker niet gaar).

Snij ajuinen, paprika in stukjes en fruit deze aan samen met de knoflook, giet de soep en de room erbij,  meng het geheel en breng het aan de kook.

Neem een vuurvaste schotel en boter deze in, strooi er wat bloem in en verdeel deze gelijk door heen en weer te schudden met de schotel.  Verwijder overtollige bloem.

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in fijne schijfjes, schik de appelschijfjes op de bodem van de ingeboterde vuurvaste schotel.

Leg de kipfilets op de appelschijfjes en giet het tomatenmengsel erover.

Dek het geheel af met aluminiumfolie en zet + 1 uur in een voorverwarmde oven van 180 à 190 graden.

Dien op met rijst, puree of kroketten. 

Smakelijk !