De jaarkalender op je Smartphone

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er allemaal in 2021 te doen is binnen de KWB Heusden-centrum?  Dan hebben we een eenvoudige oplossing voor je: de jaarkalender op je smartphone of I-phone.

We laten daar natuurlijk iedereen vrij in, dat spreekt vanzelf, maar het is een handig geheugensteuntje.  Je wordt een uur op voorhand verwittigd dat er een activiteit aankomt, waar deze plaatsvindt en met het uur van aanvang.  Kortom, alles wordt nauwkeurig opgevolgd.  Jijzelf hoeft daar niks voor te doen.  De kalender wordt bijgehouden vanuit één centraal punt, dus alle wijzigingen krijg je onmiddellijk te zien.  Indien je over een privé kalender beschikt, die krijgt niemand te zien.  De kalender van KWB wordt met een aparte kleur op je smartphone getoond.

Wil je ook de jaarkalender op je GSM, stuur dan een e-mail, liefst een gmail adres (indien je er één bezit natuurlijk), andere adressen doen het natuurlijk ook, naar “ jefke.60bams@gmail.com”.

Let wel op, het is geen verplichting en het bestuur van KWB houdt zich aan de wetten van de privacy.  Dit betekent dat we je e-mailadres uitsluitend gebruiken voor de installatie van de jaarkalender op je toestel.  Lijkt het je niet handig of om een der welke reden ook, je kan altijd een mailtje sturen om de kalender te laten verwijderen.

Hoe werkt het?

Je stuurt je e-mailadres en daarna krijg je er één terug met een link om de agenda te installeren op je toestel.  Volg de instructies op je scherm en zorg dat je toestel gesynchroniseerd is. 

Mocht er iets niet duidelijk zijn, of je hebt moeilijkheden met het installeren, neem dan gerust contact op met dit nummer, 0476/642556 of stuur een mailtje.